Send inn din søknad!

Åpen søknad

Fyll inn informasjonen i skjemaet, og vi vil kontakte deg innen kort tid. Du kan også sende inn søknad på e-post: post@auster.no

Takk for din søknad!

Du vil snart motta en bekreftelse fra oss på e-post og vi vil behandle din søknad innen 3 virkedager.

Jeg godkjenner herved at mine personopplysninger registreres og behandles i forbindelse med rekruttering. Opplysningene som blir gitt vil være tilgjengelige for HR og rekrutterende personer innenfor organisasjonen i henhold til EUs forordning for personvern (2018), GDPR.

Behandling av personopplysninger
Opplysningene du oppgir i søknaden registreres på Auster AS sine vegne i Auster AS sitt rekrutteringssystem.

Vi behandler følgende personopplysninger:
Navn
Kontaktopplysninger: e-postadresse, telefonnummer, adresse
Svar på utvalgsspørsmål i søknadsskjemaet
CV
Søknadsbrev

Auster AS er behandlingsansvarlig
Auster AS er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger.

Hva skal opplysningene brukes til?
Auster AS bruker opplysningene for å behandle jobbsøknaden. Søknaden behandles via en kandidatprofil som samler informasjon du har oppgitt i forbindelse med jobbsøknaden.

Hvem har tilgang til opplysningene?
Opplysningene som blir gitt kommer til å være tilgjengelige for HR og rekrutteringspersonell innenfor organisasjonen, i dette tilfelle rekrutteringsansvarlig. Hvis du har beskyttet identitet, skal du henvende deg til kontaktpersonen som er oppgitt i annonsen. Du bør også være forsiktig med hva slags informasjon du deler i søknaden. Oppgi derfor kun informasjon som er relevant for den aktuelle stillingen.

Hvor lenge lagres personopplysningene?
Samtlige personopplysninger vil bli slettet fra Auster AS sin database i rekrutteringssystemet innen to år etter din siste søknad.

Du har rett til å få vite hvilke opplysninger Auster AS har om deg
Du har rett til å få vite hvilke opplysninger Auster AS har om deg i form av et datauttrekk. Du kan også kreve at vi retter ukorrekte opplysninger eller sletter informasjon om deg. Du har dessuten rett til å trekke tilbake samtykket til at vi behandler personopplysningene dine. Vi kommer da til å fjerne søknaden og slette personopplysningene som er forbundet med søknaden fra rekrutteringssystemet.

Kontakt ved forespørsel om datauttrekk/endre/slette opplysninger samt øvrige spørsmål som gjelder behandling av personopplysninger

Navn: Kim Auster

E-post: kim@auster.no

Organisasjonsnummer: 987 604 484
Postadresse: Karenslyst allé 9, 0278, Oslo

Vi bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å surfe eller ved å klikke på “Jeg godtar” – knappen, godtar du bruken av dem.