Samarbeidspartnere

Hos Auster har vi stor tro på at kvalitetsprodukter er en helt essensiell komponent av premium hårpleie. Vi mener at naturlige ingredienser, minimalt med kjemikalier, og etisk produksjon uten testing på dyr, skaper produkter som er bra for både håret og verden.

Bærekraft, dyrevelferd, etisk handel, og respekt for miljøet er kjernen i alt vi gjør, og vi samarbeider kun med selskaper med samme verdier.

AVEDA

Aveda er banebrytende gjennom sine botaniske teknologier og kombinerer vitenskap og Ayurveda, den aller eldste medisinske læren fra India, for å utvikle kvalitets produkter for hår, hud og kroppspleie – basert på rene blomster- og plante essenser. Dette betyr ingen kjemikalier, ingen kunstige fargestoffer eller parfymer. Alle Aveda produkter er veganske, testes aldri på dyr, og deres transparente verdikjeder forsikrer både etisk handel, samt konservering av viktige ressurser globalt.

BUMBLE & BUMBLE

Bumble & Bumble er en stor innovatør innen hårpleie og styling, og med sitt enorme utvalg av kvalitetsprodukter har de lenge vært en favoritt blant frisører over hele verden. B&B er en aktør med over 50 år i bransjen og deler våre verdier, samtidig som de har et produktsortiment verdig New York Fashion Week.

Takk for din søknad!

Du vil snart motta en bekreftelse fra oss på e-post og vi vil behandle din søknad innen 3 virkedager.

Vi bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å surfe eller ved å klikke på “Jeg godtar” – knappen, godtar du bruken av dem.