Samarbeidspartnere

Hos Auster har vi stor tro på at kvalitetsprodukter er en helt essensiell komponent av premium hårpleie. Vi mener at naturlige ingredienser, minimalt med kjemikalier, og etisk produksjon uten testing på dyr, skaper produkter som er bra for både håret og verden.

Bærekraft, dyrevelferd, etisk handel, og respekt for miljøet er kjernen i alt vi gjør, og vi samarbeider kun med selskaper med samme verdier.

O-WAY

I et univers av økologiske og biodynamiske ingredienser er O-Way den ledende merkevaren innen naturlige produkter på markedet.

O-Way er en pioner innen hårpleie, som utnytter kraften fra essensielle oljer, hydrolater og rene, mikroniserte planter dyrket biodynamisk på deres egen gård, Ortofficina.

Med et blikk mot fremtiden er O-Way også en foregangsfigur innen bærekraftig emballasje. Hele 99% av deres emballasje er plastfri, laget av farmasøytisk glass eller aluminium.

O-Way er veien til bærekraftig luksus.

O&M

O&M erstatter kjemikalier med aktive naturlige ekstrakter og mineraler med australske ingredienser som Lilly Pilly, Banksia Flower, Quandong, Tasmanian Sea Kelp, Davidson Plum, og essensielle oljer.

O&M har alltid vært lidenskapelig opptatt av naturlige produkter, velvære og skjønnhet, og da deres grunnlegger så hvordan sterke kjemiske produkter påvirker frisørene og gjestene visste hun at de kunne gjøre en forskjell med O&M.

Hos Auster bruker vi utelukkende O&M farger uten AMMONIAKK, PPD, og RESORCINOL.

Takk for din søknad!

Du vil snart motta en bekreftelse fra oss på e-post og vi vil behandle din søknad innen 3 virkedager.

Vi bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å surfe eller ved å klikke på “Jeg godtar” – knappen, godtar du bruken av dem.