Trender, tradisjoner og verdier

 For 55 år siden i et lite lokale på Årvoll i Oslo, ble Auster Salon & Academy grunnlagt av Sven og Marina Auster. En fremtredende verdi allerede fra starten av, var at kundetilgangen måtte sikres gjennom et solid faglig fundament.

Fra starten i 1962, og frem til Storo ble åpnet i 1985, besto vi av 2 salonger. 

I 1995 trakk Sven og Marina seg tilbake og vi besto nå av 6 avdelinger, og hadde rundt 75 medarbeidere.

Helge og Rina Auster drev familieselskapet videre og deres visjon var klar; Vi skal skape den mest kvalitetsbevisste aktøren på frisørmarkedet.

 I 1996 ble vi tildelt Kunnskapsdepartementes pris for beste opplæringsbedrift i Norge. Dette var en pris som ble gitt til den beste opplæringsbedriften uavhengig av fag, og vi var selvfølgelig veldig stolte.

Det sto klart for oss at den viktigste kapitalen vi hadde var medarbeiderne, og vi la enda mer resurser i opplæring, og videreutdanning.

I 2008 ble vi på Kodac Theater i Los Angeles, tildelt en pris for ”Entrepreneur of the year” under Global Salon Business Awards. Dette var et uforglemmelig øyeblikk i vårt firma sin historie.

”Vi ser oss selv som et kommersielt brand med fokus på å få frem det beste hos alle våre kunder, i alle aldere, personligheter og stiler. Kledelighet, hårtype, hudtone og personlig stil spiller alltid inn i forhold til valg av klipp, farge og styling på våre kunder. I en bransje som stadig er mer rettet mot individualisme, og de klassiske stilepokene stadig komplimenteres og utfordres av hverandre, vil det i dagens fag kreve en enda bredere kunnskap enn tidligere. Dette er grunnen til at vi har fortsatt arbeidet med å foredle vår filosofi om at; Utdanning er den viktigste brikken i dagens frisørfag.”

I dag teller Auster-Familien 120 frisører fordelt på 11 salonger. Vi ønsker at alle våre medarbeidere skal føle seg som en del av vår familie og dele vår kompromissløse kjærlighet til frisøryrket. Dette med et miljø der faglig dyktighet og prestasjon i kundebehandling er i fokus, og for å ikke glemme det viktigste av alt; KUNDENS OPPLEVELSE!

Se vår oppdaterte prisliste her (PDF)