Bli lærling hos oss

Auster tilbyr en av de mest omfattende og annerkjente frisørutdanningene i den norske frisørbransjen.

Bli lærling hos oss

Auster tilbyr en av de mest omfattende og annerkjente frisørutdanningene i den norske frisørbransjen.

Bli lærling hos Auster

Det finnes ingen begrensninger for hva som er mulig innenfor frisøryrket hvis du har en solid utdannelse som fundament. Auster sitt utdanningssystem er internasjonalt anerkjent for å skape de beste frisørene og hårstylistene i bransjen. Som lærling hos Auster vil du bli nøye veiledet med klare oppnåelige mål for progresjon, så du kan nå ditt ytterste potensiale.

Vår utdanningsinstitusjon Auster Academy ble etablert for å sikre den høyeste kvaliteten innen frisørutdanning i Norge.

 En bratt lærekurve kan være skremmende for noen og virke mot sin hensikt. For andre kan en bratt lærekurve være inspirerende og nyttig. Vi i Auster har stor fokus på individuell tilpasning av opplæringen i forhold til nivået du er på og hva som fungerer best for akkurat deg. 

Mange frisørlærlinger kan oppleve en følelse av å bli overveldet ved å bli satt for raskt på kunder uten oppfølging.

Auster sitt opplæringsprogram har fokus på å gi en gradvis innføring i å jobbe med kunder i salongen, samtidig som du utvikler ferdighetene dine gjennom Auster Academy.

Denne vekslingsmodellen mellom Akademiet og salongene innebærer tett oppfølging fra et team med erfarne instruktører i alle ledd.

Vårt opplæringsprogram reflekterer at vi i Auster er oppriktig opptatt av å skape fremtidens elitefrisører.

Gjennom 60 års erfaring med lærlinger har vi skapt et omfattende utdanningssystem som er optimalisert for å få frem det beste i deg.

Vi investerer mye i våre lærlinger fordi din suksess gangner ikke bare deg, men også gjestene våre, Auster, og bransjen forøvrig.

Auster har en egen svenneprøveansvarlig som bistår deg hele veien frem til bestått eksamen hvor et internt testsystem kvalitetssikrer deg underveis.

Du trenger ikke å ha gått frisørskole for å søke lærlingplass hos Auster.

De viktigste kriteriene for å bli lærling hos oss er at du er lærevillig, hardtarbeidende, motivert, og har en lidenskap for faget. 

Send inn din søknad i dag og kom innom for en uforpliktende prat!

Det er ikke en forutsetning at du har gått frisørskole for å søke stilling som lærling hos oss. Den eneste forutsetningen er en lidenskap for hår og hårpleie med en entusiasme for å lære.

Takk for din søknad!

Du vil snart motta en bekreftelse fra oss på e-post og vi vil behandle din søknad innen 3 virkedager.

Vi bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å surfe eller ved å klikke på “Jeg godtar” – knappen, godtar du bruken av dem.