Bli lærling hos oss

Auster tilbyr en av de mest omfattende og annerkjente frisørutdanningene i den norske frisørbransjen.

Bli lærling hos oss

Auster tilbyr en av de mest omfattende og annerkjente frisørutdanningene i den norske frisørbransjen.

Jobb med oss

Auster har blitt en veletablert og seriøs aktør innen frisørbransjen ved å rekruttere de mest dedikerte frisørene som genuint brenner for frisøryrket.

Hos Auster har vi skapt et miljø og en infrastruktur som gjør det lettest mulig for deg å prestere.

Med en godt etablert lønnsstruktur, utdanningsmuligheter, fantastiske salonger, booking-app, og lojale gjester, har vi lagt til rette for at du som ansatt kan fokusere på det du gjør best:

Eksepsjonell hårpleie og kundebehandling.

Vår misjon

Vi skal alltid levere det optimale resultatet skreddersydd for våre gjester og en kundeopplevelse i verdensklasse. Vår interne prestasjonskultur er underbygget av kontinuerlig utdanning og innovasjon for å følge utviklingen i bransjen.

Vi har en av de mest konkurransedyktige og transparente lønnsordningene i bransjen, hvor en gunstig grunnlønn som gir trygghet er kombinert med provisjonsordninger som skaper store insentiver for maksimal prestasjon.

Hos Auster ser vi på utdanning som den viktigste brikken i dagens frisørfag og derfor etablerte vi Auster Academy i 2009.

Akademiet tilbyr videreutdanning og kurs innen alle deler av faget via erfarne foredragsholdere og instruktører fra hele verden.

O-Way og O&M sine education teams bidrar også regelmessig med alt fra tekniske kurs til produktkunnskap, og som frisør hos Auster er du garantert å videreutvikle ferdighetene dine over tid.

Hos Auster bryr vi oss om hverandre, våre gjester, og nærmiljøet, med en forståelse av at empati og medmenneskelighet gjør oss sterkere.

Hvis disse verdiene samstemmer med dine er vi på utkikk etter deg.

Last ned vår booking app

Book din time rask og enkelt med Fixit timebestilling. Ha full kontroll over dine tidligere og fremtidige besøk, din egen profil, og bonuspoeng tilgjengelig.

Takk for din søknad!

Du vil snart motta en bekreftelse fra oss på e-post og vi vil behandle din søknad innen 3 virkedager.

Vi bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å surfe eller ved å klikke på “Jeg godtar” – knappen, godtar du bruken av dem.