Jobb som frisør i Auster

Vi er alltid på utkikk etter nye medarbeidere som ønsker å bli en del av vårt konsept. Vi jobber for en bedriftskultur som er engasjerende, inkluderende og utfordrende hvor du som ansatt skal trives og være stolt av å jobbe for oss.
Faglig har vi fokus på teknikk og presisjon i alle arbeider vi gjør og har tro på at vi ved bruk av bred fagkunnskap, smittende humør og eksepsjonell kundeservice vil gi kunden en unik opplevelse av å være i en Auster salong. Vi setter pris på menneskers særegenheter og at jobb skal være morsomt og inspirerende. Vi krever mye av våre medarbeidere, men til gjengjeld deler vi ubetinget av vår kunnskap, erfaring og kjærlighet til frisøryrket.

Frisør

Alle våre salonger representerer kreative arbeidsplasser med gode utviklingsmuligheter for deg som frisør. Vi har en kursplan hvert halvår hvor vi tilbyr aktuelle kurser innen alle segmentene av faget. Dette så du alltid holder deg oppdatert på de siste trendene i motebilde. I tillegg vil vi i salongen tilrettelegge for opplæring I vår grunnleggende klipp og fargefilosofi.

Lærling

Vil du bli frisør?
Det unike hos oss er at du ikke trenger å ha grunnleggende utdanning som frisør fra tidligere.
Du vil få ta del i Norges mest gjennomførte opplæringssystem, med instruktører som har lang og bred erfaring fra hår, makeup, og motebransjen.
Du vil være sikret lærlingplass i en av våre 12 salonger, da alle som går på Auster Academy er ansatt hos oss som lærlinger.
Dette uten å ta opp studielån på 120.000,- som på en privat frisørskole. Utdanningen er en del av læretiden din, og du får lønn fra første dag.
Ved inngåelse av lærlingkontrakt vil du få all grunnleggende opplæring i frisørfaget gjennom oss.
Vi har 10 plasser hvert halvår med oppstart i Januar og August.

Er du den vi leter etter?

Kontakt oss på post@auster.no for mer informasjon og for å avtale et intervju.