Jobb som frisør i Auster

Vi er alltid på utkikk etter nye medarbeidere som ønsker å bli en del av vår kultur. Vi jobber for en bedriftskultur som er engasjerende, inkluderende og utfordrende hvor du som ansatt skal trives og være stolt av å jobbe for oss.

Det som skiller Auster fra konkurrentene er vår høye faglige standard, med fokus på individualitet og estetikk. Dette kombinert med en enestående kundeopplevelse!

Vi setter pris på menneskers særegenheter og at jobb skal være både morsomt og inspirerende.

Vi krever mye av våre medarbeidere, men til gjengjeld deler vi ubetinget av vår kunnskap, erfaring og kjærlighet til faget <3

Frisør

Alle våre salonger representerer kreative arbeidsplasser med gode utviklingsmuligheter for deg som frisør. Vi har en kursplan hvert halvår hvor vi tilbyr i de mest aktuelle segmentene. Vi gjør dette fordi vi ønsker at du alltid skal holde deg oppdatert og trygg på din fagkunnskap.

Lærling

Få det beste grunnlaget for din karriere hos Auster Salon & Academy!

De frisørene som lykkes best, både med kundene og i faget, er de som starter med en solid utdanning og aldri avslutter sin læreprosess.

Vi tar inn 5-10 lærlinger hvert halvår, kanskje er en av dem akkurat deg?

Å få en læreplass hos Auster betyr at man har blitt utvalgt. Det betyr at vi tror på, at akkurat du har det som skal til for å lykkes i morgendagens frisørfag, selve utdanningen og din karriere fremover.

Etter grunnutdanning, praksis og eksamen får du svennebrev i frisørfaget. En arbeidsgiver som bryr seg og et arbeidsmiljø som er engasjerende, inkluderende og utfordrende.

Vi krever mye av både lærlinger og medarbeidere, men til gjengjeld deler vi all vår kunnskap og kompromissløse kjærlighet til faget!

SØK OM LÆRLINGPLASS NÅ!

Send en e-post til post@auster.no med din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg.

*Vi gjør oppmerksom på at ALLE kan søke.