Auster Academy

+47 22 41 43 00 - academy@auster.no

Hos Auster har vi tro på at utdanning er den viktigste brikken i dagens frisørfag, og vi jobber kontinuerlig for å utvikle bransjen videre. Vårt mål er å motivere og inspirere alle våre kursdeltagere og lærlinger til å nå sitt ytterste potensiale, med fokus på teknikk, presisjon og en stil som passer inn i dagens individualistiske motebilde.
Auster Academy har utviklet seg til å bli en spydspiss innen utdanning i Norge, og har de siste årene høstet internasjonal oppmerksomhet.  Med over 50 års erfaring er vi kjent som en av de mest seriøse og kvalitetsbevisste aktørene innen frisørutdanning i Norge. Vi vet hva som kreves for en fremgangsrik læretid og yrkeskarriere som frisør.
Vårt team av talentfulle instruktører er dedikerte til å dele sin brede kunnskap og kompromissløse kjærlighet til hår og mote.

 

– Vil du bli frisør?
Det unike hos oss er at du ikke trenger å ha grunnleggende utdanning som frisør fra tidligere.
Du vil få ta del i Norges mest gjennomførte opplæringssystem, med instruktører som har lang og bred erfaring fra hår, makeup, og motebransjen.
Du vil være sikret lærlingplass i en av våre 12 salonger, da alle som går på Auster Academy er ansatt hos oss som lærlinger.
Dette uten å ta opp studielån på 120.000,- som på en privat frisørskole. Utdanningen er en del av læretiden din, og du får lønn fra første dag.
Ved inngåelse av lærlingkontrakt vil du få all grunnleggende opplæring i frisørfaget gjennom oss.
Vi har 10 plasser hvert halvår med oppstart i Januar og August.
Er du den vi leter etter?
Kontakt oss på post@auster.no for mer informasjon og for å avtale et intervju.

 

– Kunde på Academy? 
For våre kunder er Auster Academy en utdanningssalong hvor vi kontinuerlig trener våre lærlinger. Her kan du sitte modell i et miljø preget av ren kompromissløs kjærlighet til frisøryrket.
Som modell er du garantert en kvalitetsbehandling under oppsyn av en av våre instruktører. Det tar litt lenger tid enn i en vanlig salong, men til gjengjeld møtes du av masse energi, godt humør, og en pris som ligger et godt stykke under ordinære salongpriser.

 

Kurs:
Vi har en kursplan hvert halvår hvor vi tilbyr aktuelle kurser innen alle segmentene av faget både internt og eksternt for frisører.. Dette så du alltid har mulighet til å holde deg oppdatert på de siste trendene og teknikkene i motebilde. Se vår kurs-link for den fulle oversikten for dette halvåret.