Kurs hos Auster Academy

Vi tilbyr en kursplan hvert halvår med aktuelle kurs innen alle segmentene av faget både for interne og eksterne frisører. Dette så du alltid har mulighet til å holde deg oppdatert på de siste trendene og teknikkene i motebildet.

Ønsker du å booke et kurs?

Kontakt vår samarbeidspartner ICON hairspa for påmelding, eller benytt deg av kontaktskjemaet.


 

KLIPP // FARGE // INSPIRASJON

Herre // Workshop

Push grensene når det kommer til teknikk og presisjon innen herreklipp, med spesielt fokus på saks over kam-teknikk, maskinbruk, og skinfading.

Du vil under hele kurset ha mulighet til å stille spørsmål, og du vil få tett oppfølging gjennom hele dagen. Auster Creative Team starter med demoer på modeller, og på ettermiddagen vil dere praktisere teknikkene på medbrakt modell. Modellene møter kl. 12.00. Lunsj er inkludert.

Sted: Auster Academy, Karl Johans gate 20, Oslo

Dato: 12. februar og 3. september

Tid: 10.00 – 15.00

Pris: 1990,-


Herrevisning og workshop i Kristiansand

Med fokus på teknikk innen herresegmentet vil Auster Creative Team gjøre både en visning og workshop i Kristiansand. Saks over kam teknikk, maskinbruk, skinfading, utstyr, og produktbruk vil være temaer for begge dagene. Vi jobber alltid for å inkludere deg som deltager fra inspirasjojn til sluttresultat.

Herrevisning

Sted: Hotell Norge i Kristiansand

Dato:  13. Mars

Tid:  10-15

Pris: 990,-

Herreworkshop:

Sted: Hotell Norge i Kristiansand

Dato:  14. Mars

Tid:  10.00-15.00

Pris: 1990,-


Barbering og skjegg // Workshop

Finn din plass i det raskt voksende herremarkedet. På dette kurset vil du lære å mestre barbering med kniv og forming av skjegg. Vi vil gjennomgå alle steg fra konsultasjon til sluttresultat. Etter kurset vil du føle deg trygg på å gjøre behandlingen i salongen.

Dagen starter med teori, trening på knivteknikk på ballong, og demo fra instruktørene. Modellene må dere ordne på egenhånd. Vi anbefaler å ha 2-3 modeller til barbering med kniv og 1-2 modeller for forming av skjegg. I forkant av kurset vil du få tilsendt grunnleggende teorimateriale som vi anbefaler å studere på forhånd av kurset.  Lunsj er inkludert.

Sted: Auster Academy, Karl Johans gate 20, Oslo

Dato: 9. April og 15.oktober

Tid: 10-17

Pris: 1990,-


Visning Auster Academy SS2018 kolleksjon:

Ta et dypdykk inn i den kreative tankeprosessen til medlemmene av Auster Creative Team, og arbeidet som gjøres frem mot neste kolleksjon.  Med fokus på trender, teknikk og presisjon, vil Auster Academy  pushe grensene innenfor det kreative på klipp, farge og styling. Det vil bli servert nydelig fingermat, forfriskende bobler, og topp stemning. Vi gleder oss til en inspirerende, og som tidligere erfart fra disse visningene;  feststemt aften.

Sted: Auster Academy, Karl Johans gate 20, Oslo

Dato: 26. mai og 12. november

Tid: 19.00 – 22.00

Pris: 1290,-


Workshop Auster Academy SS2018 kolleksjon:

På denne workshopen vil vi ha fokus på teknikkene fra vår seneste kreative klipp og fargekolleksjon. Dagen vil starte med demoer fra Auster Academy hvor du vil få innblikk i bakgrunnen for kolleksjonen. Du vil få grundig oppfølging gjennom hele dagen og vi jobber alltid for å inkludere deg i hele prosessen fra inspirasjon og konsultasjon, til sluttresultat. Stikkord for dagen er teknikk, presisjon og en stil som passer inn i dagens individualistiske motebilde, hvor du vil få pushet dine grenser innen kreativitet i frisørfaget. Lunsj er inkludert.

Sted: Auster Academy, Karl Johans gate 20, Oslo

Dato: 4. juni og 19. november

Tid: 10.00 – 17.00

Pris: 1990,-


Kolleksjonsvisning og workshop Kristiansand

I Kristiansand har vi en dato for kolleksjonsvisning, og en dato for workshop.

Visning:

Sted: Hotell Norge i Kristiansand

Dato: 29.mai

Tid: 19.00-21.00

Pris: 1290,-

Workshop:

Sted: Hotell Norge i Kristiansand

Dato: 30.mai

Tid: 10.00-17.00

Pris: 1990,-


Kreativ fargevisning:

På dette kurset vil fokuset rettes mot de siste trendene innen kreative fargeteknikker.

Det vil bli gjort demoer på modeller, hvor vi viser alle detaljer fra start til slutt. Vi vil jobbe for å inkludere deg i hele prosessen fra inspirasjon og fargevalg til sluttresultat. Lunsj er inkludert.

Sted: Auster Academy, Karl Johans gate 20, Oslo

Dato: 5. mars og 24. september

Tid: 10.00 – 14.00

Pris: 1290,-


Kundereisen

Vi hos Auster Academy tror at kombinasjonen mellom høy fagkunnskap og optimal kundebehandling er fremtiden for frisørfaget. I en tid hvor nettsalg har blitt en utfordring, hvordan kan vi med vår fagkunnskap få kunden til å velge oss fremfor nettet?

Hvordan kan vi øke salget, få enda mer fornøyde kunder, og skape en kultur i vår salong hvor prestasjon innen kundebehandling blir en naturlig del av hverdagen?

Vi inviterer deg til å delta på kundens reise fra de kommer inn i salongen, hvilke spørsmål vi burde stille under konsultasjonen, hvordan vi avdekker og anbefaler produkter basert på kundens behov uten at dette føles som et salg, og ikke minst;   Hvordan vi kan påvirke de forskjellige delene av behandlingen for å gi en best mulig kundeopplevelse.

Kurset vil inneholde presentasjon og workshop med gruppearbeid.  Lunsj er inkludert.

Sted: Auster Academy, Karl Johans gate 20, Oslo

Dato: 16. april og 29. oktober

Tid: 09:00 – 13:00 og 13:30 – 17:00

Pris: 990,-


Styling // Workshop

På dette stylingkurset vil vi ha fokus på Editorial & Session styling, med trender fra Fashion Week. Det vil i tillegg være fokus på salongvennlige stylingteknikker og fletter. Dagen starter med demo fra instruktørene, og fra kl. 10.30, eller 14.30 jobber dere på egen medbrakt modell.

Sted: Auster Academy, Karl Johans gate 20, Oslo

Dato: 23. april og 29. oktober

Tid: 09.00 – 1300 og 13.30-17.00

Pris: 990,-


Skreddersy et kurs for din salong?

Vi tilbyr å skreddersy forskjellige kurser basert på salongens behov og ønsker. Her har vi eksempler på hva et slikt kurs kan inneholde:

Auster Academy kolleksjonsvisning og workshop:

Auster Academy deler med dere sin siste kolleksjon for året. Kreativitet, nyskapning, trender, og aktuelle teknikker innen klipp, farge og styling vil være hovedfokus.

Med sin kompromissløse kjærlighet til hår og mote jobber alltid Auster Creative Team  for å inkludere deg som deltager med mål om å pushe grensene dine innen teknikk, presisjon og en stil som passer inn i dagens individualistiske motebilde.

Pris etter avtale.