Jobb som frisør i Auster

Vi er alltid på utkikk etter nye medarbeidere som ønsker å bli en del av vårt konsept. Vi jobber for en bedriftskultur som er engasjerende, inkluderende og utfordrende hvor du som ansatt skal trives og være stolt av å jobbe for oss.

Faglig har vi fokus på teknikk og presisjon i alle arbeider vi gjør og har tro på at vi ved bruk av bred fagkunnskap, smittende humør og eksepsjonell kundeservice vil gi kunden en unik opplevelse av å være i en Auster salong. Vi setter pris på menneskers særegenheter og at jobb skal være morsomt og inspirerende. Vi krever mye av våre medarbeidere, men til gjengjeld deler vi ubetinget av vår kunnskap, erfaring og kjærlighet til frisøryrket.

Frisør

Alle våre salonger representerer kreative arbeidsplasser med gode utviklingsmuligheter for deg som frisør. Vi har en kursplan hvert halvår hvor vi tilbyr kreative kurser basert på vår årlige klipp/farge kolleksjon. I tillegg vil vi I salongen tilrettelegge for opplæring I vår grunnleggende klipp og fargefilosofi.

Lærling

Vi har 10 eksklusive lærlingplasser hvert halvår hvor du kan ta del I Norges mest helhetlige grunnleggende utdanning for lærlinger

Lærlingtiden hos oss starter med et 6mnd kurs på Auster Academy midt I hjertet av Oslo`s hovedgate. Her er du 4 dager I uken hvor du jobber på kunder I samarbeid med en instruktør. Vi har maks 5 lærlinger pr. 1 instruktør. Samtidig er du 1 dag I uken I salong som assistent.

Vårt opplæringsteam består av utdannede instruktører, som er kvalitetssikret gjennom egne opplæringsrutiner for disse stillingene. Vi tror på et opplæringssystem, hvor det gis lik oppfølging av alle instruktører og har laget en standard i form av en bok/dvd med 18 klassiske klipp og fargeteknikker som er tilpasset det kommersielle markedet.

Kontakt oss på post@auster.no for mer informasjon og for å avtale et intervju.