Auster Academy

+47 22 41 43 00 - academy@auster.no

Auster Academy mener at utdanning er den viktigste brikken i dagens frisørfag, og vi jobber kontinuerlig for å utvikle bransjen videre. Vårt mål er å motivere og inspirere alle våre kursdeltagere og lærlinger til å nå sitt ytterste potensiale, med fokus på teknikk, presisjon og en stil som passer inn i dagens individualistiske motebilde.

Auster Academy

Med over 50 års erfaring er Auster Salon & Academy kjent som en av de mest seriøse og kvalitetsbevisste aktørene innen frisørutdanning i Norge. Vi vet hva som kreves for en fremgangsrik læretid og yrkeskarriere som frisør

Vårt team av talentfulle instruktører er dedikerte til å dele sin brede kunnskap og kompromissløse kjærlighet til hår og mote.

Auster Academy er en utdanningssalong hvor vi kontinuerlig trener våre lærlinger. Her kan du sitte modell i et miljø preget av ren kompromissløs kjærlighet til frisøryrket.

Som modell er du garantert en kvalitetsbehandling under oppsyn av en av våre instruktører. Det tar litt lenger tid enn i en vanlig salong, men til gjengjeld møtes du av masse energi, godt humør, og en pris som ligger et godt stykke under ordinære salongpriser.